برای درست کردن این نان ابتدا باید پودر خمیر ترش را بانمک، شکر و آرد مخلوط کنید.سپس شیر را به دمای 35 تا 36 درجه سانتی گراد برسانید و باتخم مرغمخلوط کنید.پس از هم زدن شیر باتخم مرغماسترا اضافه کنید و بعد مخلوط آرد را کم کم به مایه خمیر اضافه کنید و با دست ورز دهید تا یکدست شود.روغن مایعرا هم در این مرحله اضافه کنید و همچنان خمیر را ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد.
روی خمیر آماده شده را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در دمای محیط اجازه دهید تا خمیر پف کند و حجمش افزایش یابد. بعد از نیم ساعت خمیر را با فشار انگشت تست کنید .اگر جای انگشت فرو کرده در خمیر کوچک نشد ، خمیر شما ور آمده است.
خمیر ور آمده را دوباره کمی ورز دهید تا در اثر فشار گاز آن خالی شود.سپس آن را به 6 چانه تقسیم کنید و هر چانه آن را به صورت استوانه ای 10 سانتی متری درآورید.خمیرهای تقسیم شده را به مدت 15 تا 20 دقیقه استراحت دهید و روی آن یک دستمال مرطوب قرار دهید تا خشک نشود.
پس از گذشت این زمان چانه ها را با وردنه طوری باز کنید که یکطرف آن پهن و یک طرف آن باریک شود و طول آن 20 سانتی متر شود.سپس دوباره خمیرهای باز شده را به مدت 20 دقیقه استراحت میدهیم و یک دستمال خیس هم رویشان میکشیم تا مرحله دوم ورآمدن خمیر انجام بگیرد.
در این مرحله تابه ای را انتخاب کنید که طولش از اندازه نان بیشتر باشد و آن را به صورت برعکس روی شعله گاز قرار میدهیم تا تابه گرم شود و بین نان و شعله فاصله بیشتری وجود داشته باشد. بعد خمیر را روی تابه میگذاریم طوری که شکل خمیر تغییر نکند و بپزد.
نکته:
برای پختن این نان نمیتوان از فر استفاده کرد چون باعث باد کردن نان و تغییر ظاهری آن میشود.
خمیر ,نان ,هندی ,دهید ,قاشق ,آرد ,را به ,دهید تا ,قاشق چایخوری ,نان هندی ,کنید ونان هندیجزونان و خمیرمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا1 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود15دقیقهمیباشد .
نان هندی را می توانید در وعدهصبحانه - میان وعده -سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوانافطار -میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای4 نفرمناسب میباشد .
درباره این سایت